Webdesign

Webdesign

Et flot æstetisk design er ikke nok.

Ethvert design til internet og skærm anses for at være webdesign og kommer med en lang række kreative muligheder.

Første indtryk er afgørende og enhver potentiel kunde vil tjekke din online tilstedeværelse, før de giver dig et opkald.

Domedias tilgang til webdesign er at skabe hjemmesider, der øger virksomhedens performance, samtidig med at du opretholder dine værdier og fremmer kundeloyalitet. Vi gør oplevelsen på hjemmesiden engagerende, underholdende og let for besøgende at bevæge sig rundt i. Vi vil hjælpe dig med at udvikle en webstrategi, der virker både fra virksomhedens og brugerens perspektiv.

Vi bestræber os på at skabe gode oplevelser der er intuitive, brugervenlige og effektive. Målet er en hjemmeside der bidrager til, at gøre dit brand meningsfuldt, succesfuldt og indbringende.

Responsive designs
Vores seneste og fremtidige webløsninger er responsive. Det betyder at designet tilpasses og skaleres automatisk til det medie siden vises på (computer, tablet eller smartphone). Dermed får brugeren den bedste oplevelse af din hjemmeside hver gang. Langt over halvdelen af alle hjemmesider vises i dag på mobile medier.

WordPress
Wordpress er et Open Source-system, et såkaldt Content Management System (CMS), og det er vores foretrukne system til opbygning af hjemmesider. Open source betyder, at du som udgangspunkt ikke har løbende udgifter til licenser og opdateringer. WordPress har rigtig mange gode indbyggede funktionaliteter og kan let måle sig med de fleste større og betydelig dyre systemer. Enhver kan finde ud af at styre en WordPress-side da det indbyggede kontrolpanel er utroligt brugervenligt. Efter et kort kursus vil du sagtens selv kunne vedligholde og udbygge din hjemmeside. Du kan med andre ord selvt tilføje billeder og tekst uden kendskab til koder eller programmering.

Grunden til, at WordPress er så ideelt er, fordi systemet konstant bliver udviklet og tilpasset tidens trends. Der findes tusindvis af skabeloner (temaer) og endnu flere smarte tilføjelser. WordPress temaer kan forholdsvis nemt tilpasses så de får præcist det udtryk og den oplevelse du ønsker at give brugeren eller kunden.

WordPress kan sagtens leve op til de krav de fleste stiller i dag. Står du alligevel og skal bruge funktionalitet eller services som WordPress ikke kan levere så har vi også løsningen til dette. ITSecurity A/S er Domedias samarbejdspartner. ITSecuriy har et stærkt team af programmører som kan løse enhver tænkelig opgave. Domedia beskriver alt funktionalitet og laver design ud fra dine ønsker. I tæt samarbejde med ITSeurity får siden liv og slutresultatet bliver en unik hjemmeside der lever op til alle dine forventninger.  Disse hjemmesider bliver opbygget  Umbraco der ligesom WordPress er et  Open Source CMS med høj fleksibilitet og brugervenlighed.


Ny hjemmeside eller opdatering af den gamle - vi klarer begge dele. Kontakt Domedia for mere information Ring på 40480277 eller udfylde vores kontaktformular.