Visuel identitet

Visuel identitet

Visuel identitet er dit ansigt udadtil og det første der møder dine kunder eller besøgende.

En stærk visuel identitet opbygger kunde anerkendelse, loyalitet, hæver din profil og gør at folk tager din virksomhed alvorligt. Din visuelle identitet repræsenterer den visuelle personlighed af dit brand.

Din visuelle identitet består af en række ting, der er forstærket på tværs af alle kommunikationsarter, både inde i din virksomhed, og udenfor din virksomhed. Den skrifttype du bruger, størrelsen af ​​dit logo, den måde du refererer til dig selv - det er alle ting der betyder noget.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en stærk visuel identitet i tæt samråd med dig, og ved brug af vores designfærdigheder og erfaring. Ud fra dine oplysninger designer vi billeder og tilhørende materiale som vi drøfter. Du er involveret på hvert trin, så du kan se, hvordan idéer udvikler sig, og hvordan de kan anvendes på tværs af din virksomhed.

Visuel identitet er ikke bare et logo

Et brand er ikke bare et mærke, der kendetegner din virksomhed. Det er  hele dit image, og de værdier vi bygger ind i et stærkt design og gennemtænkt strategi. Vi forstår at når dine kunder ser dit brand, så vil du have dem til at forstå din virksomhed og de kerneværdier denne står for. Det er grunden til, at vi tager din visuelle identitet alvorligt, det er jo hvem du er og i sidste ende, hvordan du bliver opfattet som en forretning.

Vores grafiske designekspertise går langt ud over identitet. Tal med os om logo, hjemmeside, brugerflade og webgrafik så vi kan fremme din identitet på tværs af alle afsætningskanaler.


Lad os give din virksomheds visuelle identitet et eftersyn. Kontakt Domedia for mere information Ring på 40480277 eller udfylde vores kontaktformular.