Support – Vi gør det nemt

Support - Vi gør det nemt

Spar penge og brug tiden til det du er god til.

Har du en større hjemmeside eller webshop som du forsømmer? Som konsulent kan Domedia hjælpe dig med din online løsning.

Det er vores erfaring at mange virksomheder ikke har tid til, at vedligeholde og optimere denne del af deres forretning. Der er måske heller ikke behov eller økonomi til, at ansætte en mand fuld tid til at varetage opgaven.

Support
Domedia kan bidrage med rådgivning og kompetence. Vi kan hjælpe med online markedsføring, sociale medier, oprettelse af produkter/sider, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve, design og grafiske elementer osv. De ting som de fleste ved er nødvendige, men ikke selv magter. En misvedligholdt hjemmeside forsvinder lynhurtigt i mængden og ryger nederst i søgemaskinernes hierarki. Hvem gider også læse gamle nyheder?

Det er ofte kun nødvendigt, at investere ganske få timer om ugen eller måneden afhængig af opgavens størrelse. Hos Domedia kan du oprette en supportaftale og så hjælper vi med, at opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Du bestemmer hvor lidt eller meget du selv vil lave.

Den kørende frisør-konceptet
Som en ekstra service tilbyder vi, i en opstartsfase at komme ud i din forretning eller virksomhed og udføre arbejdet mens du selv er tilstede. Vi medbringer selv nødvendigt edb-udstyr. Det er ofte nemmere at formidle tanker og ideer når vi kan se hinanden i øjnene.*

Ekstra gebyr må påregnes


Har du brug for support - fjern eller nær. Kontakt Domedia for mere information Ring på 40480277 eller udfylde vores kontaktformular.