Sociale medier

Sociale Medier

Glem "Likes" - Sociale Medier handler om engagement .

Sociale netværk er blevet den digitale markedsplads for udveksling af nyheder, synspunkter, underholdning og information. Domedia hjælper dig med at udnytte sociale netværk til Social Media Marketing.

Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Snapchat - Mulighederne er mange.

Virksomheder over hele verden har travlt med at konvertere sociale medier til muligheder for at få deres budskaber ud, men det lykkedes ikke altid lige godt.

I store træk handler de sociale medier - på tværs af alle sine platforme - om at mennesker deler interesser med andre mennesker. Tvinger man disse interesser/budskaber over hovedet på folk så knækker man nakken. Nøglen er "engagement".

Engagement med det rigtige online community - dem, der er potentielle kunder - kræver en strategi, det rigtige indhold, og omhyggelig, løbende styring. Vi hjælper dig med din sociale medie strategi i forhold til din virksomheds mål. Vi udvikler en arbejdsproces og anbefale de rigtige kanaler (Facebook, Google+, osv.) for at nå dine mål.

Domedia kan skabe engagerende indhold til dine sociale mediekampagner og kan håndtere dine opdateringer, kommentarer og andre interaktioner.

Vi kan hjælpe med at brande dine sider, organisere dem på den måde, du vil have dem, og hvis du er helt ny, rådgive dig om personlige indstillinger, vejlede dig til hvad du skal skrive, og når du skal skrive det.

I den hastigt udviklende verden, vi lever i dukker der nye sociale medier op konstant. Vi rådgiver dig om, hvad der er hot, hvad der ikke er, og hvordan disse medier vil påvirke din online tilstedeværelse.


De sociale medier er forskellige og det er mulighederne også. Kontakt Domedia for mere information Ring på 40480277 eller udfylde vores kontaktformular.