Online Markedsføring

Online Markedsføring

Lad Domedia hjælpe dig med, at øge dine konverteringer og udvide din online synlighed.

Domedia tilbyder søgemaskineoptimering (SEO), Pay Per Click (Adwords kampagner), Social Media Marketing (Facebook, Google+, Instagram, Youtube) og E-mail Marketing (Nyhedsbreve).

Online markedsføring bør spille en rolle i enhver virksomheds markedsføringsstrategi. Der findes ikke én strategi som passer alle. Store, små, private eller offentlige - alle virksomheder er forskellige og har deres egne målsætninger. Vi hjælper dig med at bestemme den bedste løsning for netop dit virke!

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan virksomheder optræder i annoncerne på højre side eller toppen af Google? Svaret er simpelt - Google Adwords markedsføring. Vi kan opsætte og administrere din Google AdWords-konto så du får mest muligt ud af dine penge, når det kommer til Google annoncering.

SEO står for søgemaskineoptimering, helt enkelt så det er en måde at øge din hjemmesides placering i søgemaskinerne og føre store mængder af trafik til dit site. Det anslås, at gennemsnitligt 80% - 90% af al website trafik begynder på søgemaskiner. SEO er en en online markedsføring teknik, der virkelig kan generere flere kunder eller klienter.

E-mail marketing er absolut et af de mest effektive marketing-værktøjer der findes. Så har du noget at fortælle så kan vi hjælpe.  Få rådgivning eller lad os designe og styre en succesfuld e-mail marketing kampagne for din virksomhed og på den måde holde folk interesseret i, hvad du har at sige.

Lad os designe dine nyhedsbreve. Med MailChimp tilbyder vi styring af dine kunders informationer og abonnementer, og analytisk indsigt til, hvad der præcist skete, da din e-mail landede i deres inbox.


Domedia tilbyder bred online markedsføring. For mere information kan du ringe på 40480277 eller udfylde vores kontaktformular.