Grafisk design

Grafisk design

Vores designproces er bygget op omkring dine behov.

Grafisk design dækker egentlig over alt lige fra logodesign til webdesign. Hvis du ikke kan se, hvad du har brug for her, ville vi stadig rigtig gerne tale om, hvad vi kan gøre for at møde dine specifikke krav.

Visuel identitet & Branding
Dette er det visuelle sprog for et produkt eller en service. Herunder alt fra logoer til en komplet kundeoplevelse.

Webdesign
Uanset om du ønsker at genopfriske dit nuværende design, tilpasse et eksisterende design, eller starte fra bunden så skal vi nok give vores bud på en løsning. Måske skal du blot bruge nye grafiske elementer der kan erstatte de gamle.

User Interface Design (UI)
Design af grafik uanset om du arbejder på en ny app, ønsker at forbedre dit nuværende UI, eller bare har brug for nogle nye ikoner. Godt design er simpelt, hvis du spørger os.

Print eller design til sociale medier
Visitkort, som skiller sig ud, brevpapir der ikke skriger MS Word, mindre brochurer, eller endda grafik til dine sociale medier - Facebook-banner, grafisk kreative statusopdateringer osv.

Fotografi
Vi har et godt samarbejde med lokale fotografer, som vi bruger til at skyde alt fra mode til mad, publikationer til produkter.


Mangler er noget eller har du spørgsmål?. Kontakt Domedia for mere information. Ring på 40480277 eller udfylde vores kontaktformular.