Kunderne siger

Kunderne siger

Her kan du se, hvad et udvalg af vores kunder har sagt om os.

Vi valgte Domedia til udvikling af vores nye website www.effektfuld.dk samt konceptbrochurer.
Christian har under hele samarbejdet været en yderst kompetent og professionel sparringspartner. Han har ydermere udvist stor fleksibilitet – vi har altid fået hurtigt svar fra ham ligesom han altid har været villig til at gå et ekstra skridt. Fx har han ofte givet gode råd med på vejen i forhold til emner, der egentlig lå uden for den definerede opgave. Vi er yderst tilfredse med vores nye kommunikationsplatform og materiale, og vil fortsat bruge Christian som vores foretrukne samarbejdspartner. Hvis man går efter høj kvalitet og service i topklasse, skal man vælge Christian.

Pia Nielsen - CEO, founder & certificeret partner. - Louise Toftgaard - Head of communications, http://www.effektfuld.dk

"Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Christian tidligere igennem Viking Racing såvel som da han leverede layout og design til Aseteks gamle hjemmeside. Tiden var nu kommet til en opdatering og igen fik Christian opgaven. Kravet var en mere tidssvarende og mere dynamisk hjemmeside. Sammen med vores marketing-manager i Californien har Christian leveret et resultat som vi er yderst tilfredse med. Design i topklasse! Domedia får de bedste anbefalinger herfra - her er man i kompetente og trygge hænder."

Tak for hjælpen 🙂

André S Eriksen, CEO
http://www.asetek.com

Vi valgte Domedia da vi startede kæden TintPartner. Vi ønskede et unik og let genkendeligt design. Et design som kunne skabe interesse for både kommende medlemmer af kæden, men også for solfilms kunder. Vi er yderst tilfredse med resultatet, og ønsker fortsat at bruge Domedia til vedligeholdelse af kæden.

Domedia er allerede i gang med at designe vores næste koncept, Torneqe.com. En webshop med salg af solfilms produkter.

Anders Hegaard Wojcik, Indehaver - Montara Group
http://tintpartner.dk/

Domedia sørger for opsætning og udsendelse af vores nyhedsbreve 2 gange om ugen samtidig med, at de holder vores webshop opdateret. Christian hjælper ligeledes med markedsføring og online tiltag på de sociale medier som vi har meget stor glæde af. Jeg kan derfor uden forbehold give Domedia og Christian mine varmeste anbefalinger.

Per Møller, Byrådsmedlem og ejer hos Mimoto.dk
http://www.mimoto.dk

Domedia hjælper os løbende med markedsføring på Facebook, Google+ og Youtube. Samtidig sørger Domedia for opdatering af hjemmeside, udformning af grafik og udsendelse af nyhedsbreve. Vi har en rigtig god dialog og Domedia har skabt mærkbare resultater på kort tid.

Tommy Lundholm Kristensen, Direktør, http://www.pejsen.com

Jeg har samarbejdet med Christian gennem længere tid i forbindelse med udviklking og drift af min hjemmeside. Han har altid leveret et særdeles professionelt stykke arbejde og formår hurtigt og effektivt at gribe ens tanker og input omkring nye tiltag og projekter.

Thomas Rathsack, Tidl. Jægersoldat, forfatter og foredragsholder
http://www.thomasrathsack.dk